Aeroport-Parking este cea mai la indemana varianta pentru parcarea masinii tale, la doar 4-5 minute de aeroportul Otopeni. La parcarea noastra se ajunge foarte usor, atat dinspre Bucuresti cat si de pe DN1 dinspre Ploiesti.

Avantajul parcarii noastre este ca avem acces direct in DN1 si situata in vecinatatea centrelor comerciale Mega Image, MC Donalds si Hornbach.

Iti oferim un loc sigur pentru masina ta, intr-o parcare pazita NON-STOP, cu o capacitate de 150 de locuri, parcarea este asfaltata.

Suntem disponibili NON-STOP si putem fi contactati usor. Poti face o programare online, aici pe site, sau iti poti rezerva un loc de parcare prin telefon.

Daca alegi sa-ti parchezi masina la noi, iti asiguram GRATUIT, transferul Parcare-Aeroport (la plecare) si Aeroport-Parcare (la intoarcere). Iti usuram astfel accesul la Aeroportul Otopeni.

Lasa-ti masina intr-o parcare pazita! Alege Aeroport-Parking | Parcare Auto Otopeni | Parcare Rulote Otopeni si vei calatori linistit, stiind ca masina ta este in siguranta!

Pentru companiile care pleaca din tara si au nevoie de parcare pe termen scurt / lung oferim discount-uri avantajoase.Acestea se negociaza cu un reprezentant al firmei noastre.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin e-mail sau la numarul de telefon 0733 841 502.

Parcare langa aeroportul otopeni

Parcare langa aeroportul otopeni

Parcare langa aeroportul otopeni